Vakna upp med fina fransar

Vakna upp med fina fransar

Hallå där! Vad roligt att du har hittat hit, välkommen! Innan jag går och äter lunch tänkte jag passa på och skriva ett inlägg, som handlar om företaget Sara Pakkala. Dit har jag vänt mig för att fixa mina fransar i Luleå.

Det här med fransförlängning har länge intresserat mig, det känns som ett smidigt alternativ för att vakna upp och inte se helt förfärlig ut. Tidigare älskade jag att sminka mig, jag såg det som ett hantverk och jag satt mer än gärna med det i flera timmar på min fritid. Den tiden är dock över nu, numera ser jag bara sminkningen som en jobbig del av dagen som jag måste göra för att se vaken ut. För mig är det inte längre något som är roligt, det hantverket som jag tidigare la ner mycket tid på är idag bara besvärligt. Därför vände jag mig för ett tag sedan till Sara Pakkala för att fixa mina fransar i Luleå. Genom att göra en fransförlängning skulle jag slippa att lägga onödig tid på att sminka mig, istället kan jag lägga min fritid på något annat som jag tycker är roligt. Det som jag tycker är det bästa med att ha fransförlängning är att man ser relativt bra ut även om man inte gör något med ansiktet, jag kan vakna upp på morgonen och direkt gå till jobbet istället för att sätta mig och sminka mig. Under tiden jag har haft fransförlängning har jag bara gillat det mer och mer för varje dag, det är något som jag definitivt kommer fortsätta med i framtiden. När det är dags att fräscha upp och fixa till mina fransar i Luleå kommer jag gå till samma företag, jag vill inte gå miste om den underbara servicen och det fina resultatet man får när man går dit.


Kommentarer är stängda.