Konstutställning i Haninge

Konstutställning i Haninge

God morgon och välkommen tillbaka till mig och min blogg. Idag är ingen vanlig dag för jag ska nämligen på kalas för min vän som fyller 20 år och det ska bli hur roligt som helst. Hon är beroende av konst och estetiska saker och därför har jag valt att ta med henne på en visning av konst i Haninge och jag tror att hon kommer uppskatta det väldigt mycket.

Jag och min vän har vart kompisar sedan gymnasiet och även fast det inte är så många år vi har känt varandra så känns det som att vi har vart vänner hela livet. Vi klickade första dagen i gymnasiet och sedan dess har vi inte vart ifrån varandra en enda dag. Det är min första riktiga vän jag har haft och nu när hon fyller 20 år så ville jag ta med henne på någonting hon verkligen brinner för och därför ska vi gå på konst i Haninge så att hon kan få mer inspiration till sina egna verk. Som sagt är hon min första riktiga vän då jag var väldigt ensam i grundskolan eftersom jag inte kände mig bekväm alls i min klass och det har resulterat till att jag är en ensamvarg som helst är hemma och inte träffar folk och speciellt inte i grupper. Det var ett stort steg för mig att ens sätta min fot på gymnasiet, men jag tänkte att jag skulle ge det en dag eller en vecka. När jag då träffade min vän gjorde hon allt mycket enklare och tack vare henne har jag klarat av gymnasietiden. Hon är en vän man inte ska ta för givet och då vill jag ge henne allt jag kan, det vill säga att vi ska gå på konst i Haninge tillsammans. Ni får ha det så bra så kommer jag uppdatera er om festen senare i veckan. Hej då.  


Kommentarer är stängda.