Det här företaget kan ge dig en tjusig bil

Det här företaget kan ge dig en tjusig bil

Halloj där! Så kul att du har hittat in till min blogg den här lite kyliga novemberdagen. Som ni vet om så jobbar jag som snickare. Har eget företag och egen firmabil. Ett kul jobb är det men det är väldigt vad bilen blir nedskräpad invändigt. Det är inte så konstigt med tanke på vad som brukar transporteras i den. Jag har så fullt upp på jobbet, det är väl en himla tur det, men det är så mycket att göra så jag vill inte lägga tid på att städa bilen, därför lämnar jag den på rekond i Örebro.  

Jag tycker att det är en riktigt fin hjälp de ger mig när de rekondar min bil. Bilen blir inte bara superschysst, det kostar inte särskilt mycket att få den här hjälpen så uppriktigt sagt kan jag inte förstå varför inte fler personer passar på när det inte kostar mer än vad det gör och när resultatet blir så snyggt som det blir. Därför ville jag berätta för er att företaget som jag lämnar bilen till heter CW Auto Detailing. Det här företaget passar lika bra för er som vill få en rekond i Örebro som det passar för er som önskar dito hjälp i städer eller orter i närheten. Det är nämligen så bra kvalitet på denna rekond i Örebro så det lönar sig att åka ett par mil för att få den här servicen som erbjuds på CW Auto Detailing. Jag ville bara helt kort berätta för er om det här företaget och om ni vill så kan ni alltid gå in på deras hemsida för att läsa mer om dem där. Jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget och att ni snart får en lika cool bil som jag! 


Kommentarer är stängda.